partysugen en söndagseftermiddag?

helt ärligt, jag har kommit på den bästa idéen någonsin! ( näst efter tampongen då förstås )

att jogga till typ Bob Sinclair, David Guetta mfl. då blir man festsugen och glad, sjunger med och tänker kanske på att man ska ut till helgen och vad man ska ha på sig etc.. sen helt plötsligt, se där då har man sprungit en 6-7 km!

innan gjorde jag en lista där jag hade de låtarna som jag tyckte var bra och lite sådär småsvängiga innan jag kom på denna utmärkta idé med att jogga till partymusik.

prova springa till ballader, det är det tråkigaste man kan göra. för det första blir man deppig och för det andra kan man inte springa i takt till musiken, känns som man joggar i slowmotion. inte nog med det så när sångaren tar paus i låten hör man sitt eget flås och hur byxorna prasslar och det gillas inte!

ses på spåret

varför inte en 2a ?

är det bara jag som är så himla trött på kassa uppföljare? kan de inte bara sluta vid rätt tidpunkt.
exempelvis; Pirats-filmerna, Fredag den 13.onde-filmerna, Shrek-filmerna, Saw-filmerna, Final Destination-filmerna .. om dessa hade håll sig till 1 orginal film & kanske möjligtvis en uppföljare (inte TVÅ!) så hade de varit lagom. vem kan helt ärligt säga att Saw 3 & 4 kan mäta sig med 1 & 2.an? eller Pirats 1 & 2 kan mäta sig med 3.an?

samma sak som exempelvis idag köpte jag den nya "Fanta free citrus, tropical" (whatever den nu hette)
varför göra massa kassa uppföljare? hur många olika Fanta finns det? orginal, vilda bär, exotic thrill, citrus, lime, free hit & dit och så många fler. eller Coca Cola? Coca Cola light, Coca Cola light lemon, Coca Cola light lime, Coca Cola zero .. jag kan hålla på hela dagen! varför bara inte göra något nytt spännande? eller döpa åtminstone det till något annat?

image35 let's kiss!

who's the bitch?

i varje förhållande är den ena mer dominant än den andra? i varje vän-vän förhållande, i varje pojkvän-flickvän förhållande, etc etc .. detta diskuterades på espresso house vid Hansa idag. vi kom fram till en hel del vill jag lova!

den snälla ( som oftast är svagast ) blir "bitchen" hkrm. början av alla förhållande säger mest, om den ena är mer dominant förblir det oftast så under hela förhållandet. de populära typerna som alltid är vana vid att bestämma skaffar sig oftast några bitchar som de kan kontrollera och gör tjänster åt dem. 

vad innebär då rollen som bitch & rollen som dominant? 
jo; då man är bitch säger man oftast inte emot & gör tjänster till den dominanta. när man som dominant frågar bitchen något är det nästan aldrig en fråga utan ett påstående, "hämta det & det" eller "följ med mig dit & dit"

helt klart finns det olika grader av bitch- & dominantförhållande, i vissa förhållanden syns det tydligt medan i vissa andra syns det knappt något överhuvudtaget.
men enligt min, natalias & tinas åsikt finns det alltid någon typ av en svag & en stark i förhållandet.

tschüss!

-

svartsjuka killar + alkohol är ingen bra kombination!  

fjortisfason på buss?

jag får panik!

varför sitter man och lyssnar på 50cent genom högtalare på sin mobiltelefon på bussen? eller i skolan? eller på t.ex mc donalds? enligt mig så är lyssna på musik väldigt osocialt om man inte är ute & dansar då förstås .. eller har den tyst i bakgrunden när man äter. folk som man träffar som endast tar ut ena hörluren, det känns liksom inte som personen man pratar med lyssnar.
jag har till & med sett småglin sitta på bussen helt ensamma med musik som kommer högt ifrån mobilen, och nej .. jag vill inte höra deras kassa musik! vad sägs om ett par hörlurar kanske?
klart vissa lyssnar så fruktansvärt högt så att man hör musiken lika bra om man sitter bakom personen i bussen som om man hade haft lurar själv .. men ändå! man vet att dessa personer respekterar andra genom att använda just hörlurar . själv tycker jag att det är väldigt pinsamt om min mobil ringer och jag inte hör den eftersom jag lyssnar på musik

nya grejen är även att prata med högtalare på telefonen, jag har varit med om det flera ggr då det sitter ngn och sitter och skriker medan man hör vad den andra svarar .. jag menar ska inget vara privat längre? alla ska lyssna på ens musik & alla ska lyssna på ens samtal?

nej, hej hörlurar & hej inte högtalarläge på mobiltelefonen (?)


hey liar!

varför ljuger folk?
jag vill nog påstå att alla ljugit någon gång om något. liten som stor lögn .. en lögn är en lögn!
vissa ljuger för att få den andra att verka sämre, vissa ljuger för att bättra på sin historia och få mer uppmärksamhet, vissa ljuger för att verka bättre ..

fullkomligt onödigt, enligt mig. sanningen kommer ändå fram förr eller senare, oftast inte då man ljuger om småsaker. man får snabbt ett rykte om folk vet att man ljuger ofta, ingen tror dig. alla tänker att nej, men han/hon överdriver säkert för det gör han alltid.
även fastän att ens liv inte är fullt så glamoröst så ser jag ingen mening med att ljuga om grejer för att verka märkvärdig. avundsjuka bidrar också väldigt mycket till lögner om man hör i korridoren "kolla den tjejens hår, herregud vad långt och fint" medan den andra svarar "det är löshår" utan att ha den blekaste aning om tjejens hår är äkta eller inte. jag menar vad är det för stil?
jag säger inte att jag är en ängel, jag vet om att jag har ljugit om saker.. absolut! men jag bara inte förstår varför ..

eller sådana som snackar skit, oftast börjar det som en liten grej som växer större och större då de flesta ljuger och överdriver allting!  jag menar palla leva på skitsnack och skvaller. har man verkligen ett sådant ointressant liv så att man måste skvallra om andra?

nej, sluta ljug & börja acceptera ditt glammiga liv
fred ut


plattåpjuck & våfflat hår

för att fortsätta på det jag skrev om häromdagen då mina åsikter ifrågasattes så menar jag självfallet inte att alla tjejer är på detta sättet. men hur många tjejer njuter av att gå med högklackade skor, kletigt smink & tighta jeans?

för mig så är det en fråga om media och andras syn på tjejer. idag har tjejer sån stor press på sig att se bra ut, det finns mängder av produkter, hårprodukter, hudprodukter, sminkprodukter mer än dubbelt så många designers som riktar sig främst till kvinnligt mode, fler affärer som riktar sig till tjejer. jag anser att det finns många fler snygga tjejer än killar .. varför? jo, för att med hjälp av olika medel kan även den fulaste tjejen se bra ut.

smink är kladdigt, smink är dyrt, smink kliar, smink är jobbigt och tar lång tid att få bort, smink är överskattat.
klart om man vill framhäva sina ögon och få dem att se större ut kan man sminka på ett sätt så att de ser större ut .. men varför stoppar de tjejer med små bröst inte strumpor i bhn för att de vill att deras bröst ska se större ut? 

om alla tjejer hade valt att klä sig bekvämt framför att se bra ut så hade de flesta gått omkring osminkade, i joggingbyxor & platta skor. det är jag helt övertygad om. ju mer osäker man är desto mer smink använder man.

för att inte verka för feministisk kan jag berätta att jag tycker själv att det är askul att träffas ett tjejgäng & testa olika outfitar, sminka sig ihop & locka håret på varandra innan utgång. man mår bättre & stärker självförtroendet då man själv tycker att man ser bra ut.


högmidja & silverskor!

jag har funderat länge på en sak .. varför kan vissa tjejer aldrig visa sig utan smink, följer modet & är stört ytliga?
är det för killarnas skull? nej, det är det så sjutton heller! de flesta killar hatar modet som gäller för tillfället med högmidja & silverskor? de flesta killar bryr sig oftast heller inte om tjejen är osminkad om de bara ska ut på stan & luncha.
så varför tjejer? kom inte och inbilla mig om att det är för killarnas skull vi klär oss i vissa kläder eller sminkar oss med 3 lager smink! vi gör det är för se bra ut för andra tjejer .. klart killar kan få en chock om de ser en tjej som alltid har smink utan smink en dag.
man hör varje dag tjejer som säger saker som "ah, har du sett den tjejens stövlar .." eller "har du sett den tjejens sminkning?" jag har ALDRIG hört en kille säga "har du sett den tjejens tröja?" vi klär oss nästan endast för att andra tjejer ska tycka att vi klär oss snyggt.

killar är däremot mer kroppsfixerade, typ som "aah, har du sett hennes röv i NVblabla" .. mycket mer än vad tjejer är, klart tjejer också är kroppsfixerade men inte på samma sätt .. en tjej skulle aldrig få för sig att äta proteinpulver eller kreatinpulver för att bli mer muskulösa? tjejer gör som så de slutar istället vilket resulterar i att de blir griniga och får senig kropp (?) varför sluta äta? man mår bättre, blir starkare, får bättre hållning och blir piggare av träning och rätt mål.

nej sådant trams pallar vi inte med!


überskattat

överskattat är ordet,
nyår är amatörernasafton, de som inte kan dricka eller brukar dricka känner att de måste för "högtidens skull"
att festa på beställning är det värsta jag vet .. då händer oftast saker som man inte vill ska hända, t.ex. att man blir av med en kompis, den andra spyr ifrån en balkong & den tredje hamnar i slagsmål?

dem enda som nyår är roligt för är alla små 10-åriga pojkar som är ute & busar med smällare.
nej, det kanske inte var katastrofalt igår ..men som sagt nyår är överskattat!
jag & elin sa att om vi inte fixat ragg & ngn att kyssa vid tolv-slaget skulle vi kyssa varandra (?) .. jag kan säga som så att det var inte så många snyggingar på den festen vi var på ..

gott nytt 2008


RSS 2.0