störhumör?

stör mig ibland lite på andras beteende och är livrädd att jag ska göra samma sak.

den första saken är att det finns vissa som inte tar av prislappen under skon. så varje gång de lyfter foten ser man en vit klisterlapp eller en röd "rea" klisterlapp. inte speciellt genomtänkt enligt min åsikt.

när man hör en töntig ringsignal och killen framför lyssnar på så hög musik att han inte hör den själv.
- alla andra hör den men inte du!
brukar ha som vana att alltid sätta den på vibration när jag sitter på bussen, tips från coachen!

när någon tittar på ett plagg i en affär och plagget kasar ner från hängaren och ner på golvet och personen märker det men går vidare ändå, dumma människa!

solglasögon inomhus, en klassiker!

uggs & mössa i mitten av sommaren, också en klassiker .. 

folk som inbillar sig att det är mer nyttigt att beställa in en sallad och dränka den med en liter fet dressing än att beställa en vanlig hederlig hamburgare.


oj, jag spydde i sängen innan men vi kan ha sex här ändå

jag är en typisk "flickväns-typ" och inte för att jag har pojkvän utan för att jag bara .. är det?
även då jag var singel brydde jag inte mig ett dugg om killarna på uteställena utan gick ut endast för att dansa & ha kul med mina vänner.
jag hade aldrig kunnat ha sex med en total främling oavsett hur han hade sett ut (Brad Pitt är ingen främling!!) för att vara så "intim" med någon hade jag varit tvungen att gilla killen.

- jag har inte varit på supa/knulla runt resor med mina kompisar som de flesta i min ålder har varit
- jag har inte haft sex med någon som jag inte varit kär i
- jag går inte ut på klubb för att ragga
- mitt antal hångelpartners kan jag lätt räkna på två händer

jag tycker helt enkelt inte att hångeltävlingar då killen stinker öl och herpesrisken är stor är speciellt kul, inte heller att man får mer status genom att ha sex med så många man kan bara för att få upp sitt antal sexpartners (om det nu räknas som en om killen däckade precis innan, det räknas va?) då könssjukdomsrisken är stor.

istället säger vi kvalité före kvantitet. jag är helt enkelt en tråkig människa?

barn till Svedala, 25kr tack!

kära läsare,

idag har jag fått ta del av anledningen till att Skånetrafiken höjde priserna från först 18kr till 23kr januari 2008 & nu till 25kr. jag menar det är 50spänn för att åka in från Svedala och sedan hem igen från Malmö, herrejesus!

som sagt, idag fick jag ta del av det, jag fick åka i de nya bussarna .. och det var verkligen alldeles, alldeles ... som vanligt!
det enda de bytt ut var STANNAR skylten som var gul och hade svart text. annars var bussresan lika långtråkig och varm som vanligt.

varför höjer Skånetrafiken priserna på kollektivtrafiken "i dessa tiderna" då politiker, naturvetenskaplärare.. ja, Al Gore lär ha tjänat några miljarder på att sprida budskapet "åk kollektivt" ska de då höja priserna så man hellre tar bilen eftersom det kostar lika mycket med bensin & parkering som att ta bussen till jobbet/skolan?

dubbla budskap, hej!


filf?

igår såg jag the reader, där Kate Winslet spelar en av huvudrollerna .. i filmen har en 35årig Kate sex med en 15årig pojke. hur kommer det sig att det känns mer okej, eller mer "tufft" (om man frågar killarna) än om en 35årig gubbe hade haft sex med en 15årig flicka?
om det är en snygg 35årig hade killen fan fått hur mycket status som helst "Åh, milf .. fan vad coolt!"
om det hade varit tvärtom? en gubbe som hade haft sex med en flicka på 15 bast då hade alla tyckt att det var jätteäckligt.
eller inbillar jag mig? 

samma sak gällande om en kille haft sex med 50pers så är han kung,  erfaren och får respekt.
MEN om en tjej däremot hade haft samma antal sexpartners då hade hon för sjutton blivit kallad hora, könssjukdomsbärare, äckel osvosv .. hur kan det vara rätt? det är ju inte rätt någonstans egentligen!

en gris är lika med en killes idol

varför är Charlie Sheen alla killars idol?
pga hans höga antal sexpartners, fula tröjor, pissiga filmkarriär, sitt umgänge med prostituerade,  skilsmässorna och  oattraktiva utseende?

det kan man ju ifs jämföra med att tjejer har Carmen Electra, Pamela Anderson & ett x antal blonda big brother medlemmar som idoler.
vad har egentligen dem åtstadkommit mer än ett par lyckad bröstoperationer, ingenting enligt mig .. likså Charlie Sheen, vad sjutton har han gjort? varför finns det för tillfället fler kändisar som är kända för att de är kända än de som egentligen har talang till att vara det?yez

okej, jag har gjort det .. jag har gjort av med min lön i ett klick, inte ett klick men några klick, två par skor & en klänning senare har jag cirkus 300kr kvar. bra jobbat cornelia, bra klickat cornelia!
vadå finanskris?

efter att jag gjort min beställning upptäcker jag till min förvåning att man har studentrabatt, lycka!
fastän att jag började kl08.00 (då måste man gå upp 06.30 i svedala eftersom bussen går 07.09) idag & hade en håltimme på cirkus 4 timmar, missade bussen som gick 14.09 så jag fick vänta i mer än 20 minuter på nästa, bitter kyla möttes jag av när jag gick av bussen och upptäckte att jag gjort av med mina handskar.

jag har verkligen vaknat på rätt sida idag, inget kan få mig på dåligt humör!

blöh(gg)

igår köpte jag en ny älskling, en vårjacka!
den är röd & underbar! jahaja, så långt kom jag med positiv bloggning ..
 
dessutom gillar jag inte modebloggar & nätshopping.. vet ni varför? jo, det ska jag tala om för er .. för att jag vill ha allt.
jag vill ha alla skorna från topshops hemsida, jag vill ha alla klänningar från nelly, jag vill ha alla underkläder från victorias secret, jag vill ha nitsmyckena från asos .. jag ni förstår min poäng!

skulle klicka hem ett par skor som elin kling tipsat om i sin blogg hon bara "de kostar bara 280kr" eller vad det var.
wow 280 spänn! dum & blåögd som jag är gick jag direkt in för att beställa dem, 85 dollar blev det sammanlagt, 85 dollar!! det är inga 280 spänn ska jag berätta för dig miss.kling! och det är utan tullavgift förmodligen.

jag ska inte snacka strunt om blondinbella, engla, kenza & elin kling eftersom jag gärna varit i deras skor .. få massa gratis kläder & smink för att lägga ut det på bloggen.
blondinbella är för sjutton miljonär och här sitter jag och bloggar så patetiskt inför alla mina 30 läsare, haha!


la-la

igår mönstrade jag, idag har jag ont i min skuldra


positivt corn

från om med nu ska jag endast skriva om alla de positiva saker jag möter i min vardag som är värda skriva om.
okej, positiva saker som skett idag; .. ehmn, solen har tittat fram. fast egentligen är det ingen fördel eftersom det blir så sinnessjuk kallt när det är klart väder. se, hur jag än gör blir det alltid negativt?

se fram emot cornelia i positiv version snart!

sämstlor

varför äter alla äldre människor semlor? är det bara jag som inte förstår det goda med bakelsen?
sötad konserverad grädde, mandelmassa (eller vad det nu är för äckligt den är insmord i) och sötat vetebröd med florsocker ovanpå. jag menar, hur mycket sötare kan det blir? urk-urk!

nästan inga "ungdomar" gillar semlor, sill, oliver eller whiskey. när jag blir stor måste jag lära mig att äta sill, bacon & purjolök!

förlåt för mitt dåliga uppdaterande, har haft lite bloggsemester =)


RSS 2.0