s-holm?

impuls-resa;
jag & elin - stockholm
avgång: fredag 22/2 09.20
hemkomst; måndag 25/2 21.05ses!

negativa bloggare

har aldrig tänkt på det förut men jag bloggar väldigt negativt ..
äsch, här kommer ännu ett negativt blogginlägg.

hästmänniskor!
jag klarar inte av er, är det bara jag som inte ser det roliga i hästar?
- hästar tar tid
- hästar luktar äckligt
- hästar bajsar och kissar och VI får plocka upp efter dem
- hästar måste ha en viss mängd vitaminer och ett visst hekto halm osvosv, då ska man stå och mäta upp det i hundra år
- hästar fryser när dem är ute så då måste man ta på dem deras "utetäcke" sen när man tar in dem från hagen då tar vi på dem deras "innetäcke"
- hästar ska ha mat vid vissa tidpunkter och om det är klockan 5 på morgonen så får man se till att vara upp då!


staaackars hästapållarna!
när vi ska göra något med dem som gynnar oss då menar jag rida, ska man först borsta hästen med en miljardborstar, värma bettet aslänge och sandla och ha sig.
när man nu gjort detta så tittar man på klockan "oj, det tog bara en timme att göra iordning hästen"
sen hoppar man upp & rider ( inte för länge för då blir den stackars hästen trött) inte nog med när man kommer tillbaka så ska man göra om hela proceduren en gång till!

alla mina tjejkompisar är hästmänniskor,
palla er! skaffa er en riktig hobby istället 


hey photoshop!

inlägget dedikerat till tina bragfeldt.
men eftersom hon inte har någon blogg att "skriva av sig i" så tar jag det för henne ..

photoshop? var är grejen med photoshop? ( och vad är grejen med att säga grejen ?) 
hej sönder retuscherade bilder x 20 ! varför inte släta ut sin hud lite mer så hela ansiktet ser ut som en färgklump utan några som helst ansiktsdrag? nej, men varför ser vi alla inte ut som barbiedockor på foton?

det är som tina säger, vissa retuscherar endast sig själva på foton och där står kompisen brevid svettig och flammig medan "photoshop" har perfekt solkysst hud med rosiga kinder och röda läppar.
hur kul är det att vara kompisen i ett sådan läge, haha?

om man vill ta bort en röd finne, röda ögon, fixa lite smått med ljuset så tycker jag att det är fullständigt okej.
till en viss mängd är allt okej, men för mycket av det goda blir bara skit. 

jag har sett så mycket sönder retuscherade bilder på facebook & bilddagboken, det dåliga med det är ju att när man sedan träffar den trogna-photoshop-personen i verkligheten ser han/hon inte alls likadan ut som på bilderna.
photoshop är inte bara ett program, det är en livsstil!

who's the cat?

fick ett sms imorse påväg till bussen
johanna; vi har ingen historia idag
det var bara att vända på klacken och gå hem igen och i brist på annat skriver jag ett blogginlägg.


tjejer är också svin!

varför är det så att vi alltid vill ha det vi inte kan få? vi är likadana som killarna!
dels vill vi jaga men när det är någon kille vi haft något med tidigare och denna killen skaffar flickvän och vi inte har någon pojkvän blir vi galna!
när ett ex skaffar flickvän, när ett föredetta ragg skaffar flickvän .. lika hemskt!
då blir vi helt plötsligt intresserade igen, fastän att vi redan vet att vi inte vill ha honom. när vi väl fått honom igen så börjar vi tänka, detta kanske inte var riktigt rätt och dumpar honom. allt handlar om att vi vill ha det vi inte kan få.

i början av ett förhållande ska man fortfarande inte veta vart man har varandra riktigt, det är det som gör allt spännande. om det är en kille som tagit reda på ens nummer, facebook, msn whatever .. så börjar ju redan där varningsklockorna ringa. en kille som övergöder en med sms, samtal & såfort man loggar in på msn skriver han till en. vad är vitsen med det? det är ju inget roligt.

nej, ut i vårsolen! hej-svej


"10 tips för singeltjejen hur du träffar drömprinsen"

ligger hemma & är sjuk då mamma köpte en SOLO till mig, den första tjejtidning jag läst på månader! jag förstod verkligen varför jag inte köpt en tjejtidning på så länge.

vad är grejen med alla tjejtidningars tips om hur man ska gå till väga för att hitta "drömprinsen" eller hur man blir "tjejen som får all uppmärksamhet på festen"
jag förstår inte, i de flesta tidningar står det hur man ska gå till väga bland annat att man ska vara sig själv och inte verka desperat, inte jaga killar utan de ska tydligen komma till en utan att man behöver lyfta ett finger.

enligt mig så hade jag verkligen klarat mig utan de här råden! när man går ut så ska man gå ut och bara ha roligt med sina kompisar och vara sig själv och då ska tydligen killarna komma till en.
det förstår väl varenda människa att man inte ska jaga efter en kille utan när man är ute med sina kompisar har man roligt med dem och självklart låtsas man inte sig vara någon annan än den man är. om man nu ska träffa drömprinsen så är det väl klart att han ska tycka sitt riktiga jag och inte någon man låtsas sig vara.
träffar man någon snygging så är det ju bara en bonus. enligt min åsikt tycker jag att det är desperat att följa dessa tipsen ute på krogen, men det är ju bara jag.

om nu alla redan har läst alla dessa tipsen så borde ju alla tjejer få mest uppmärksamhet på festen och hur går det till egentligen? eller då borde ju alla tjejer som läser tidningarna fått tag i sin drömprins? äsch, sånt kommer när det kommer + att alla killar har så olika smak, vissa killar kanske tycker att självsäkra tjejer som står och dansar på bordet är ascoola, medan vissa killar kanske tycker att dem söker uppmärksamhet och därför är osäkra på sig själv och sådana tjejer kanske inte intresserar honom.

- men som sagt det är ju bara jag och vad vet jag?

egoism

nu sitter jag här, en fredagskväll & klockan är 23.19
det har varit den mest onödiga fredagen jag någonsin varit med om, 3 personer som lovat ringa mig har inte gjort det och jag har varit tvungen att umgås med sjuka (bokstavligen) personer hela kvällen ..


sitter och grubblar på något som vi diskuterat väldigt mycket i skolan nu på sistone .. om att alla människor i slutändan är mer eller mindre själviska. vilket jag tycker stämmer, verkligen!

allt har en baktanke! hurvidare det handlar om ens bästa kompis eller föräldrar spelar ingen roll.
om jag säger till mamma "kan inte du jobba lite längre idag så kan du sluta tidigare imorgon, så kan jag vara ditt smakråd till den firmafesten du skulle på?" så är det självklart för att om hon jobbar längre så kan hon hämta upp mig efter träningen och jag slipper ta bussen, samtidigt som jag kan  vara hennes "smakråd" på eftermiddagen dagen därpå då jag kanske till och med själv får ett plagg på köpet?
och hon tror att det är för hennes skull? äsch, pyttsan! mer eller mindre är verkligen alla människor själviska.
på vissa syns det dock mer än det gör på andra, tyvärr! egoistiska personer är något av det värsta jag vet som enbart gör grejer för sin egen skull och skiter i om det drabbar andra också.


ego-light!


miljövänlig bil, någon?

saab 9-3 biopower, mammas nya bil ..
den är byggd med så pass lite plåt (för att påverka miljön så lite som möjligt) så när vi skulle övningsköra senast med  bilen ville inte övningskör-skylten fästa.
hur jäkla smart är det på en skala från 1-7? så nu måste vi fortsätta med att köra "fästa-skylten-på-insidan-med-tre-lager-silver-tejp-stilen" inte för att jag klagar på miljövänligt-byggda-bilar, absolut inte! 


 


trenden-emo?


dagens mode; emo/poppar/svartrockar/punkar-looken!
som ni säkert har märkt är varenda liten 14-åring; svarthårig, har nitbälte, sminkar sig, bär prickigt och har en glanssprayad emolugg ?
om detta nu var i syfte att "inte se likadan ut som alla andra" som "orginal emo'sarna" säger,  är det ju fullständigt onödigt att färga sitt hår svart, ha lång läderjacka & nitar. om de nu inte vill se ut som alla andra kan de låta sin orginal hårfärg växa ut och sluta rita stjärnor under ögonen. mer än hälften av alla tonåringar är såkallade punkare, så om man vill se "vanlig" ut som inte är vanlig eftersom det är mer vanligt att ha svart hår än ljust brunt, så kan man ge upp den fåniga nitbälts-looken!

de kan åtminstone börja lyssna på musiken som punkare lyssnar på, att vara punkare/svartrockare/emo/poppare är en livsstil, det är inte bara en klädstil. det brukar vara att man börjar lyssna på musiken sedan ändrar klädstil, inte tvärtom som alla småflickor tror nuförtiden.

när Gina tricot & alla andra 14årings-affärer börjar sälja nitbälten & prickiga små popparklänningar, DÅ har det gått för långt!


fred ut


RSS 2.0