pööh

fy fan vad det är varmt på bussarna på våren.
busschafförerna tror att bussarna är kalla fastän att solen står på och har varm luft sprutandes från elementet underifrån och ovanfrån. höll på att dö igår, satt och viftade med min metro i linne & shorts.


-


teorin, dddd-one!
- wiiihj!

cornet on the spot

har funderat, och det är inte lönt att blogga när man är bitter
det blir bara så .. bittert?

denna vecka: PA, Teori, Svenskprov, Readinglog ( som jag måste göra om eftersom jag tappat bort den )
nästa vecka: engelskredovisning, samhällsredovisning, utkast historia & samhällskunskap, argumenterande tal inlämnat - pjuh

kommer lätt vara utbränd innan jag fyller 18½ och på tal om utbränd har fått jobb! 123:- i timmen, inte dåligt hörrni!

lesson learned

ni vet när man gått runt och sparat sig hela dagen för att äta gott på kvällen. tja, så var det för mig igår .. jag åt frukost för att grilla senare på kvällen. det hela slutade såklart med cornelia hängades över chipsskålen medan grillen värmdes upp och resulterade i att jag orkade äta sisådär en halv portion av min goda mat - heja mig!

nu blir det inlines förhoppningsvis efter att jag fått i mig lite mat


dial up my number

jag har aldrig riktigt förstått det här med att ringa 10ggr till någon.
om personen inte svarar gör han/hon troligtvis något då man inte kan svara eller har inte sin telefon med sig, personen ringer upp när han/hon sett att du ringt. och annars i vilket fall om nu personen inte ringer upp så kanske han/hon inte vill prata med dig?

förövrigt är jag sjukt sugen cornetto citron - schmaskus!
ikväll blir det grillz med chicas & perhaps chokladfondue om jag får min vilja genom hä-hä

cornelia "den svage" fransson

jag har kommit på att jag är en väldigt svag människa .. nu menar jag inte fysisikt såklart (hö-hö) utan att alla kan köra med mig, jag blir till allas bitch. hur sjukt det än låter så är det  förväl att jag är medveten om det.
jag vill alltid göra alla nöjda så om jag bestämt att jag ska gå på stan med en kompis och sen mamma frågar om jag kan hämta lillebror och samtidigt jag lovat en annan kompis att vi ska träna under samma tid försöker jag klämma in allting ändå - dålig vana

men från och med nu .. ska jag, cornelia fransson, skaffa mig en massa bitches! jag ska göra exakt det jag vill göra, ta för mig och tvärtom kunna säga nej om jag inte vill! visserligen kompromissa är väl aldrig fel, men i rätt mängd.

jag ser det som ett nyårslöfte ...  fast i April.

sedär

vad är grejen med alla som dricker smoothies nuförtiden? så puligt är det faktiskt inte .. det är inte värt det med tanke på hur jobbigt det är att rengöra mixern.

och grejen med hippiebanden runt huvudet har jag heller inte riktigt förstått finessen med

RSS 2.0