vuxenpoäng

vad är hela grejen med det egentligen?

dricker jag kaffe för att jag tycker om det? nej, för det gör jag verkligen inte .. det är inte gott någonstans!
det är beskt, beroendeframkallade & äckligt! enda gången jag dricker kaffe är när jag pluggar till prov och då kan jag inte sova på hela natten sen.

varför dricker vissa vin till maten på tjejmiddagar .. tja, inte för att det är gott i alla fall. det är för att samla vuxenpoäng! anledningen till att ungdomar börjar röka startar med jakten på vuxenpoäng då man verkar mer vuxen med en cigg i handen?

jag dricker inte kaffe, jag har aldrig jobbat en dag i mitt liv & jag har aldrig rökt (eller provat på något med nikotin för den delen) mina vuxenpoäng måste ligga på typ - 5 eller något

- länge leve ungdomen!


typ- singel?

flickvänstyper, pojkvänstyper & singeltyper, det är det som dagens blogginlägg kommer handla om!

jag har en massa vänner som är stenhårda singeltyper, (och vad jag menar med singeltyper är sådana som festar åtminstone en gång per vecka, är väldigt flörtiga på fester, är mer med sina kompisar & prioriterar dem väldigt mkt mer än sin partner) som har pojkvän/flickvän, hur går det ihop?

sedan tar vi flickvänstypen, det är typen som inte strular runt, som försöker träffa vännerna lika ofta som pojkvännen (när personen har partner) & som hellre ser en rulle än sticker till puben.

hur kommer det nu sig att alla singeltyper har pojk/flickvänner & alla flick/pojkvänstyper är singlar?


vadå ut?

definiera ordet "ut"

tjaa, i min ålder skulle jag vilja säga att om mamma frågar vart jag ska och jag svarar "ut" så är det troligen till någon klubb eller till någon pub.

om mamma skulle frågat mig för 5-6 år sedan hade "ut" varit hänga nere vid sportgrillen, kiosken eller vid atlas/svedalalivs. hur kan (unga)ungdomar vara ute, jag vet att jag också var det när jag var yngre, men det är så fruktansvärt kallt på kvällarna, speciellt på vintrarna!
vad gör man ute egentligen? hänger, står & pratar, gasar med moppen & handlar klubbor i tobaksaffären?
cyklade förbi några tuffa 13 åringar ikväll påväg hem ifrån elin och tänker att om några år kommer min bror vara i 12-13 års åldern, herregud!

däremot om det var jag som hade frågat min mamma vart hon skulle och hon hade svarat "ut" så hade det troligtvis varit ut i trädgården/förrådet.. varför kan inte alla vara så klara. varför sa man i 12års åldern att man skulle ut, varför inte bara säga "jag ska hänga med några kompisar vid grillen" eller något?

galet, helgalet


det kryper i min byxa

nu är det snart sommar. hejdå bleka kropp, stubbiga ben & vinterjacka!
 det finns nog bara en negativ grej med sommaren.. 
 ..och det är alla jäkla småkryp, dem är ÖVERALLT!

- getingar på stranden  
- fästingar efter tältningen
- myggor på grillfesten
- skalbaggar som sitter på ens nyinköpta gula tröja
- myror i saftglaset

 varför finns småkryp egentligen? för att fåglarna ska ha något att käka? dem kan väl äta gräs eller något annat, typ äpple?
jag & elin var i skogen idag och hade picknick & det kröp en massa kryp på en hela tiden.
vi hann även diskutera innebörden av en dagsländas liv, födas, föröka sig, äta lite, sen dö? ja, det tåls att tänka på!


jag är gammal

jag har börjat märka att jag fått lite .. hur kan jag säga det .. lite åldersnoja?
med inte ens 18 år fyllda känner jag mig gammal! speciellt när små 91or är snyggare, smartare & har finare kläder än mig!
91orna som kändes så små ( inte ni som hoppat över ett år ) känns plötsligt väldigt nära.
alltid "åh, dem jävla 91orna"  vem tror jag att jag är egentligen? född 10 dagar innan nyårsafton & då ska jag tydligen vara bättre än dem enligt mig själv? nej, hur tänker jag egentligen?
det finns en hel del schyssta småttingar ..

fastän jag inte går lagligt på krogen ser jag personer som heller inte går lagligt på krogen där, då känner jag mig gammal. det enda jag kan se framemot är i princip körtkortet, laglig på krogen & systemet!
jag vill helt enkelt inte bli äldre .. var på restaurang igår och såg ett gäng tanter som satt och åt & då fick jag ångest!
det finns så mycket jag vill göra och platser som jag vill besöka, tänk om jag inte hinner?
nej gud, nu måste jag gå & göra lite saker innan jag blir gammal!

segast i stan

- förlåt om jag inte varit så speciellt aktiv på senaste, men datorn har varit på lagning och jag har varit och åkt skidor .. 
..  väldigt upprörande när små 4 åringar utan stavar kör förbi en i backen.
ju mindre man är desto vågligare är man. min lillebror som åkte skidor för första gången åkte störtlopp ner för ja, röda backar .. helt galen var han! jag tror helt enkelt att man måste ha åkt skidor i hela sitt liv för att uppskatta det ordentligt!

nej, det blir fler uppdateringar snart .. jag lovar!

RSS 2.0