trenden-emo?


dagens mode; emo/poppar/svartrockar/punkar-looken!
som ni säkert har märkt är varenda liten 14-åring; svarthårig, har nitbälte, sminkar sig, bär prickigt och har en glanssprayad emolugg ?
om detta nu var i syfte att "inte se likadan ut som alla andra" som "orginal emo'sarna" säger,  är det ju fullständigt onödigt att färga sitt hår svart, ha lång läderjacka & nitar. om de nu inte vill se ut som alla andra kan de låta sin orginal hårfärg växa ut och sluta rita stjärnor under ögonen. mer än hälften av alla tonåringar är såkallade punkare, så om man vill se "vanlig" ut som inte är vanlig eftersom det är mer vanligt att ha svart hår än ljust brunt, så kan man ge upp den fåniga nitbälts-looken!

de kan åtminstone börja lyssna på musiken som punkare lyssnar på, att vara punkare/svartrockare/emo/poppare är en livsstil, det är inte bara en klädstil. det brukar vara att man börjar lyssna på musiken sedan ändrar klädstil, inte tvärtom som alla småflickor tror nuförtiden.

när Gina tricot & alla andra 14årings-affärer börjar sälja nitbälten & prickiga små popparklänningar, DÅ har det gått för långt!


fred ut


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0